BYZKIDS Digital & Pricing Feed #26

Dobré ráno všem!

Svět technologií, fintech, insurtech, payments, telco a pricing se mění každý den. V Byzkids si to uvědomujeme a rozhodli jsme se přinášet ty nejzajímavější události z těchto oblastí průběžně každý týden. Na našem blogu a sociálních sítích tak každý týden naleznete BYZKIDS Digital & Pricing Feed, přehled TOP 10 zajímavostí za uplynulý týden. Kdyby Vás něco zaujalo více, u všeho naleznete odkaz se zdrojem a více informacemi.

Jestli chcete být stále v obraze, sledujte náš LinkedIn, nebo se přihlaste k odběru a každý týden Vám přijdou informace přímo do mailu.

📲 Revolut bude nově ve své aplikaci nabízet chat, pomocí kterého si uživatelé budou moci navzájem posílat zprávy či gify.

📲 Platební terminály společností PayPal a Apple budou navzájem kompatibilní. V PayPal a Venmo aplikacích bude díky tomu možné zaplatit pomocí funkce Tap to Pay od společnosti Apple, dále bude možné v platebních terminálech PayPal platit pomocí Apple Pay.

📲 Visa představila “Visa Masters of Movement”, aukci o digitální předměty s fotbalovou tématikou ve formě NFT.

📲 The Reserve Bank of India od 1.listopadu vydává vlastní digitální rupie, které mají pomoci zlepšit digitální ekonomiku země a mezi-bankovní obchod.

📲 MoneyGram nyní Americkým uživatelům dovoluje nakupovat a prodávat kryptoměny přímo z jejich mobilní aplikace.

📲 Koffie Financial je nyní první společností, která vydává kreditní karty sloužící pouze pro řidiče kamionů a jejich flotily.

📲 Společnost Revolut plánuje nabízet hypotéky.

📲 Cloudwalk se stává první licencovanou platformou na zprostředkovávání crypto plateb v Brazílii.

💲 Google v Česku spustil službu Google Play Points, nyní bude odměňovat ty, kteří si v jeho obchodě, Google Play něco koupí.

📲 Vizionářská firma mojo vision testuje integraci Alexa shopping listu do prototypu chytrých kontaktních čoček.

Zmeškali jste předchozí vydání? BYZKIDS Digital & Pricing Feed #25 naleznete zde.

Děkujeme za to, že jste dočetli až sem.

Pokud se Vám BYZKIDS Digital & Pricing Feed líbí, dejte nám 👍 a přihlaste se k odběru.

To už je za nás všechno, tak přeji hezký den a zase za týden.

Jestli chcete být stále v obraze, sledujte náš LinkedIn, nebo se přihlaste k odběru a každý týden Vám přijdou informace přímo do mailu.

Leave a Reply